Hoppa till sidans innehåll

Handla på nätet


Nu kan du stödja vår verksamhet utan att det kostar dig något extra genom att ”handla på nätet” via Sponsorhuset.

När du går in via denna länk och väljer klubb Njurunda OK kan du handla hos en rad företag och samtidigt tjäna en slant till NOK. Det kostar dig inget extra, förutom de varor du köper, men företagen du handlar av sponsrar NOK med endera en procentsats av köpeskillingen eller ett engångsbelopp per köp som tack för att vi bidrar till att öka deras kundkrets.

Du kan handla allt möjligt som ex.vis kläder, verktyg, musikskivor, DVD-filmer , böcker, hemelektronik och bläckpatroner från företag som Haléns, Jula, Bokus, CDON, Dell, InkClub m m och m fl. Att sätta in annonser på Tradera och Blocket ger också pengar till klubben.

Det finns inga krav på att man är medlem i klubben, vilket innebär att även släkt, vänner och bekanta har möjlighet att tjäna pengar till klubben.

Ett enkelt sätt att testa hur det fungerar är att registrera sig som kund hos Tradera (man måste vara myndig). Det ger tio kronor till klubben, är helt gratis och kräver ingen motprestation.

Sponsorhuset ger även möjlighet att registrera sig för att svara på marknadsundersökningar via e-post för den som anser sig ha tid över. Ersättningen till klubben för det varierar men ett riktmärke är en krona per nedlagd minut och under förutsättning att man svarar seriöst.

För att det ska fungera måste din dator tillåta cookies, vilket den gör såvida man inte spärrat sådana genom att sätta en hög sekretessnivå i internetinställningarna.

Uppdaterad: 02 MAJ 2015 13:47

Inbetalningar till Njurunda OK:

Bankgiro: 555-3862 

Swish: 123 419 95 50

Handla på nätet, tjäna pengar till vår klubb via: 

Sponsorhuset

Se hit alla som använder Chrome på er dator! 

När du aktiverar detta plugin i datorns webbläsare så får du automatiskt tillbaka pengar när du handlar från över 500 nätbutiker som tex CDON, Hotels.com, Adlibris. Pengarna du får tillbaks delas mellan dig och Njurunda OK.

  

Vädret Njurundabommen

 

Anmälningar och resultat för Njurundalöpare i Eventor

 

 

Postadress:
Njurunda OK - Orientering
Eva Olsson, Bryggaregränd 9A, 1201
86231 Kvissleby

Besöksadress:
Guldvägen 31
86240 Njurunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info